Hwa Rangdo

ITF TAEKWON-DO VERENIGING DRONTEN - BIDDINGHUIZEN - ZEEWOLDE

U bevindt zich hier: Home Taekwon-Do TKD TIGERS

aanmelden

HR-logo

TKD TIGERS

tigers-logo

Iedere donderdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur in sporthal Polderwijk.

Total Kids Defence Tigers (TKD Tigers) is een revolutie in fitness en levensvaardigheden voor kinderen in de belangrijke leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Het programma is ontwikkeld door professionals op het gebied van martial arts, onderwijs, kinder psychologie, kinder fitness, kinder gezondheid en voeding en wordt gegeven door instructeurs die vele jaren ervaring hebben met het geven van martial arts lessen.

Dit programma gaat verder dan alleen bewegen of het aanleren van diverse technieken, kinderen worden ook getraind in sociale vaardigheden en actuele thema's die wellicht ooit hun leven kunnen redden!

Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:
• Omgaan met vreemdelingen
• Goede geheimen/slechte geheimen
• Omgaan met pesten
• Wat te doen in gevaarlijke situaties als brand, water en in het verkeer
• Teambuilding en samenwerken
• Gezondheid, voeding en bewegen

Omdat het programma is ontwikkeld vanuit de oosterse Taekwon-Do filosofie zijn grondbeginselen als beleefdheid, eerlijkheid, integriteit, zelfbeheersing, discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen erg belangrijk.

Met behulp van het Tigers leerlingenboekje, waarin ook vele leuke plaatjes, verhaaltjes en spelletjes staan, trainen kinderen thuis samen met de ouders wat ze in de lessen geleerd hebben.

Wilt u uw kinderen inschrijven? Dat kan via deze link, waarbij u dan kiest voor de training op donderdagmiddag om 16:00 uur.  

U bevindt zich hier: Home Taekwon-Do TKD TIGERS